Urban Design: Shipping Container Turned Into Rustic Cafe In Taiwan

Imagination of walking towards nature——

From the edge of the city as a starting point, an invisible path is created that stretches to the forest, along the sleepers, passing by the trees, and winding in freely in accordance with the original terrain, because of the old container buildings opened by this path The body, the ambiguity of the boundary instantly permeates with the surrounding environment, and people, sunlight and air flow in the natural place like this.

This is a single but not monotonous space. The coffee shop is converted from old containers. It uses rusty iron that echoes the original material as a contrast. The logs that change the quality of the space are used as sections to provide a coffee shop. Representing the soul, the continuously extending bar fully presents the barista’s posture, and the linear free flow also gives this store its exclusive posture and appearance.

Through the formation of individual terrain and the creation of tiny corners, it produces freedom like walking in nature, and develops a rich and diverse space experience. In this rare urban corner, take a breather, take your own way, or Stop or go and find your own place.

Website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s